Romanian Czech English French German Hungarian Polish Russian Slovak Spanish
20 Jul 2024 00:39:06 -- Vizitatori: Avem 6 vizitatori online
Your Cart :
Cosul DVS. este gol
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
CYA GOLD - Cea mai ridicata productivitate!CYA SILVER

CYA PANTHER

Pret: Cere oferta de pret
Ai o intrebare despre acest produs? Scrie-ne

De-a lungul timpului, otelul PANTHER si-a construit un nume prin anduranta si puterea acestuia. Acum reputatia sa continua prin panzele noastre care sunt produse dintr-un aliaj special de otel folosit in domeniile industriei unde este nevoie de cea mai buna calitate.

Descriere

Panzele sunt facute dintr-un aliaj special de otel. Standard, acestea sunt ascutite, ceaprazuite si cu dintii tratati termic. La cererea clientului ele pot fi livrate neascutite, necalite sau netratate.

Utilizare
Panza PANTHER este destinata oricarui tip de lemn, are o flexibilitate ridicata cat si o durata mare de utilizare, pastreaza ascutirea si ceaprazul o perioada mai indelungata. Pentru fierastraie panglica de calitate medie si inalta.

Indicata la taierea esentelor tari: frasin, cireş, artar, stejar, fag, nuc sau mahon.

Caracteristici: profil WM, pas = 22,22 mm.

Intretinere
Pentru a prelungi durata de viata a panzelor, intretinerea acestora este foarte importanta. Astfel, cand discutam despre intretinere, ne referim la urmatoarele: ceapraz, ascutire si timp de utilizare.

Ceaprazul trebuie facut la 2 treimi din inaltimea dintelui, masurand de la varf la baza dintelui. Marimea ceaprazului depinde de esenta lemnului, pentru esente moi este de 0,65-0,75 mm pe fiecare parte, iar pentru lemn de esenta tare sau lemn inghetat este de 0,4-0,5 mm pe fiecare parte.

Ascutirea trebuie facuta cu pietre de polizor fine sau cu discuri diamantate adaptate la forma dintelui.

Durata de utilizare este de 2 ore, 12 ore de pauza si reascutire.

DURITATEA PANZEI: 44.....46 HRC

Panzele pot fi comercializate si la banda in colac de 100 de metri.

 

Latime x Grosime (mm)

32 X 1.07

35 X 1.07

35 X 1.14

38 X 1.14

50 X 1.07


:

:

: