Romanian Czech English French German Hungarian Polish Russian Slovak Spanish
10 Dec 2023 10:22:40 -- Vizitatori: Avem 10 vizitatori online
Your Cart :
Cosul DVS. este gol
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
CYA TIGER - Cea mai vanduta!Discuri diamantate

Discuri abrazive

Pret: Cere oferta de pret
Ai o intrebare despre acest produs? Scrie-ne

O piatra abraziva este o piatra consumabila care este compusa dintr-un compus abraziv folosit la diverse operatii de frezare și operațiile de prelucrari abrazive. Acestea sunt utilizate si la mașinile de rectificat.
Pietrele sunt, în general, realizate dintr-o matrice de particule grosiere presate și lipite împreună pentru a forma o formă solidă, circulară. Diverse profiluri și secțiuni sunt disponibile în funcție de condițiile de utilizare destinate roții.
Caracteristici
Există cinci caracteristici ale unei pietre polizor: material component, dimensiuni, granulatia, distanta dintre granule și de tipul de liant. Ele vor fi indicate prin coduri, pe eticheta roții.
1.    Materialul, abraziv actual, este ales în funcție de duritatea materialului de tăiat.
2.    Granulație, de la 8 (grosier) la 1200 (cel mai bun), determină dimensiunea fizică a granulelor abrazive din roata.
3.    Clasa pietrei, de la A (moale) la Z (tare), determină cât de puternic este liantul. Gradul afecteaza aproape toate aspectele de frezare, racire si viteza a pietrei, fluxul lichidului de răcire, valorile maxime și minime pentru avans și adâncimea de slefuire.
4.    Distanța dintre granule, sau de structură, de la 1 (cel mai dens) la 16 (cel mai puțin dens). Densitatea este raportul de liant și al granulei fata de aer. O roată mai puțin densa va avea o ascutire puternica, și are un efect vizibil pe suprafata. De asemenea, este în măsură să ia o ascutire mai profundă sau mai largă, cu puțin lichid de răcire.

Pietrele de polizor recomandate de catre noi pentru ascutirea panzelor panglica sunt pietrele fine ce permit o ascutire curata. Este foarte important pentru  durata de viata a panzelor panglica ca in urma ascutirii banda fierastrau sa nu prezinte bavura pe marginea dintilor.

Sortimente
Pietre abrazive Andre

Diametru mm

Grosime mm

Gaura mm

127

6

12,7

150

6

20

150

6

32


Pietre abrazive Polflex (tesite)

Diametru mm

Grosime mm

Gaura mm

125

6

12,7

150

8

20

150

8

32


Pietre abrazive Rofelix

Diametru mm

Grosime mm

Gaura mm

125

6

12,7

150

6

20