Romanian Czech English French German Hungarian Polish Russian Slovak Spanish
09 Apr 2020 10:38:55 -- Vizitatori: Avem 18 vizitatori online
Your Cart :
Cosul DVS. este gol
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Tocator resturi vegetaleTR 800 - Ferastrau circular cu 2-4 panze.

Tocator-macinator crengi si deseuri lemnoase R185

Pret: Cere oferta de pret
Ai o intrebare despre acest produs? Scrie-ne

Biotocatorul R185 este o masina foarte compacta, proiectata pentru zdrobirea diferitelor tipuri de deseuri vegetale, in special ramuri rezultate din intretinerea spatiilor verzi, cu diametrul maxim de 90 mm.  

Pentru material mai mare, exista si versiunile R280 (diametru maxim 150 mm), R340 (diametru maxim 180 mm), R640 (diametru maxim 200 mm).

Sistemul de tocare este alcatuit din 2 lame frontale fixe si o contra-lama reglabila care efectueaza prima taiere a materialului si din 10 ciocane mobile posterioare cu rol de rafinare; dimensiunile materialului de iesire pot fi reglate ulterior cu ajutorul unei site mobile.

Acest sistem de taiere permite obtinerea unui material deosebit de fin, utilizabil inclusiv pentru alimentarea cazanelor pe baza de rumegus.

Rotile dispuse in spatele discului faciliteaza evacuarea materialului tocat, care are loc printr-un tub de lansare inalt de 1700 mm, rotitor la 270° si cu adancimea de proiectare reglabila.

Masina poate fi furnizata fara sau cu rola cu actionare hidraulica; in versiunea aceasta din urma, rola, reglabila ca viteza si sens de rotatie, este antrenata automat catre grupul de tocare material.

Modelul R185 este propus cu motor electric (380V, 15hp, 11kW), cu motor Honda pe benzina sau cu racord in 3 puncte (putere minima ceruta 13 hp) in versiunea cu tractor.

Versiunea cu motor Honda GX390, pornire electrica si rola hidraulica este echipata cu Nostress, un dispozitiv care regleaza automat alimentarea in functie de forta de tocare.

La versiunea electrica, transmisia este formata din curele, la versiunea cu motor pe benzina este formata din curele cu ambreiaj, iar la versiunile cu tractor dintr-un grup multiplicator cu cuplaj flexibil.

Avand o constructie simpla si robusta, modelul R185 este usor de utilizat si de manevrat datorita echilibrarii sale perfecte si rotilor pneumatice de dimensiuni mari; caracterul compact si manevrabil si carligul de ridicare ii permit incarcarea cu usurinta, inclusiv in camionete sau camioane.

 

Bio-tocatorul R185 poate fi utilizat si ca rafinator pentru a reduce ulterior dimensiunea tocaturii la iesire, care devine astfel potrivita pentru brichetare sau peletizare. In acest scop, va trebui inlocuita sita de serie cu o sita optionala specifica si va trebui reintrodusa tocatura in buncar.

Masina permite obtinerea de tocatura cu dimensiunea minima de 1,5 x 1,5 x 0,5 cm (1), care trebuie rafinata ulterior in vederea obtinerii de material pentru masinile de brichete sau peleti.

Pentru aceasta, tocatura trebuie reintrodusa in utilaj, cu schimbarea sitei cu o sita optionala de rafinare de 5 mm de exemplu.

 

 

Toate versiunile sunt realizate in conformitate cu ultimele acte normative europene privind siguranta.