Romanian Czech English French German Hungarian Polish Russian Slovak Spanish
 • CEA MAI VANDUTA!
  Fiabila, usor de utilizat si eficienta din punctul de vedere al costului, panza TIGER este proiectata pentru a indeliplini cerintele fiecarui utilizator.
 • PUTERNICA SI FLEXIBILA
  Puternica, dar si flexibila, panza LEOPARD este alegerea perfecta pentru clientii care aleg calitatea mai presus de orice.
 • ANDURANTA SI PUTERE
  De-a lungul timpului, otelul PANTHER si-a construit un nume prin anduranta si puterea acestuia. Acum reputatia sa continua prin panzele noastre care sunt produse dintr-un aliaj special de otel folosit in domeniile industriei unde este nevoie de cea mai buna calitate.
 • RAPORT PRET/CALITATE
  Avand un raport foarte bun intre pret si calitate, panza LYNX este atat fiabila, cat si eficienta din puctul de vedere al costurilor.
20 Aug 2019 05:32:48 -- Vizitatori: Avem 9 vizitatori online

Despre noi

ROFELIX UNIVERS SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, furnizeaza solutii complete pentru industria lemnului din anul 2001. Si cand spunem solutii complete nu ne referim numai la oferirea de masini, utilaje si consumabile de cea mai inalta calitate si performanta, ci si la oferirea de servicii de consultanta in domeniu.

In permanenta am cautat sa acoperim toata gama de produse destinate prelucrarii lemnului, aceasta insemnand ca oferim de la scule de mana pana la linii tehnologice complete.

Si pentru a fi cat mai aproape de clienti, din anul 2007 am inceput productia de panze panglica pentru debitat bustean, in propria unitate de productie din Cluj-Napoca. In acest moment putem spune ca am acumulat deja suficienta experienta in domeniu.

Preocuparea noastra continua este de a gasi noi modalitati de satisfacere cat mai buna a nevoilor clientilor, atat calitativ, cat si ca gama de produse. Astfel, vorbind de panzele panglica din productia proprie, am inceput cu o gama de 2 sortimente, ca sa ajungem in prezent la 8, prin identificarea de noi oteluri de calitate ca materie prima si prin perfectionarea procesului productiv.

Ca o recunoastere a eforturilor noastre de a asigura produse si servicii de calitate clientilor, in anul 2007 firma ROFELIX UNIVERS a fost certificata ISO 9001:2000, iar in 2009 a adoptat noul standard de calitate ISO 9001:2008.