Romanian Czech English French German Hungarian Polish Russian Slovak Spanish
 • CEA MAI VANDUTA!
  Fiabila, usor de utilizat si eficienta din punctul de vedere al costului, panza TIGER este proiectata pentru a indeliplini cerintele fiecarui utilizator.
 • PUTERNICA SI FLEXIBILA
  Puternica, dar si flexibila, panza LEOPARD este alegerea perfecta pentru clientii care aleg calitatea mai presus de orice.
 • ANDURANTA SI PUTERE
  De-a lungul timpului, otelul PANTHER si-a construit un nume prin anduranta si puterea acestuia. Acum reputatia sa continua prin panzele noastre care sunt produse dintr-un aliaj special de otel folosit in domeniile industriei unde este nevoie de cea mai buna calitate.
 • RAPORT PRET/CALITATE
  Avand un raport foarte bun intre pret si calitate, panza LYNX este atat fiabila, cat si eficienta din puctul de vedere al costurilor.
20 Aug 2019 06:07:44 -- Vizitatori: Avem 10 vizitatori online

Istoric

Societatea furnizeaza solutii complete pentru industria lemnului din anul 2001. Solutiile complete nu se refera numai la oferta de masini , utilaje si consumabile, ci si la oferirea de servicii de consultanta in domeniu.

Firma ROFELIX UNIVERS SRL si-a inceput activitatea in anul 2001 avand ca obiect de activitate importul si distributia de scule pentru prelucrarea lemnului, in principal panze panglica pentru debitat bustean.

Intrucat activitatea era una de nisa la vremea respectiva, iar cererea pe piata romaneasca era mare, firma a crescut rapid, iar relatiile cu furnizorii din strainatate i-au permis incheierea de noi contracte de distributie, de data aceasta pentru masini si utilaje pentru industria lemnului, de la cele mai simple pana la linii tehnologice complete.

Pe o perioada de 6 ani, ROFELIX UNIVERS SRL a activat ca distribuitor exclusiv pe piata romaneasca a doua dintre cele mai mari firme producatoare de panze panglica din Europa. In acelasi timp, firma a continuat sa distribuie in romania masini si utilaje ale unor producatori externi.

In 2007, ROFELIX UNIVERS SRL a investit intr-o linie moderna de fabricare a panzelor panglica pentru debitarea lemnului si a inceput productia proprie a acestora. Panzele panglica au ca materie prima otel de inalta calitate, iar utilajele folosite la productie sunt profesionale si de ultima generatie, ceea ce asigura performante ridicate ale produsului finit.

Vanzarea produselor panze panglica din productie proprie are cea mai mare pondere in totalul cifrei de afaceri.

In calitate de producator roman de consumabile – panze panglica, ROFELIX UNIVERS SRL are contact nemijlocit cu piata locala, iar legatura cu clientul este directa si implicita mai stransa, iar firma beneficiaza de un feed-back in timp real.

Astfel, ROFELIX UNIVERS SRL poate veni in intampinarea nevoilor clientilor cu o calitate superioara, preturi mai convenabile si termene de livrare mai bune.
Ca o recunoastere a eforturilor societatii de a asigura produse si servicii de calitate clientilor, in anul 2007 ROFELIX UNIVERS SRL a fost certificata  ISO 9001:2001, iar in prezent este certificata ISO 9001:2008.

In prezent, ROFELIX UNIVERS SRL produce si vande panze de panglica de 5 sortimente.

In anul 2012, ROFELIX UNIVERS SRL  si-a deschis filiala in Federatia Rusa, numita ROFELIX UNIVERS OOO, cu sediul in Moscova.

Tot in anul 2012, ROFELIX UNIVERS SRL  si-a deschis filiala in Bulgaria, numita ROFELIX EOOD, cu sediul in Ruse.