Romanian Czech English French German Hungarian Polish Russian Slovak Spanish
 • CEA MAI VANDUTA!
  Fiabila, usor de utilizat si eficienta din punctul de vedere al costului, panza TIGER este proiectata pentru a indeliplini cerintele fiecarui utilizator.
 • PUTERNICA SI FLEXIBILA
  Puternica, dar si flexibila, panza LEOPARD este alegerea perfecta pentru clientii care aleg calitatea mai presus de orice.
 • ANDURANTA SI PUTERE
  De-a lungul timpului, otelul PANTHER si-a construit un nume prin anduranta si puterea acestuia. Acum reputatia sa continua prin panzele noastre care sunt produse dintr-un aliaj special de otel folosit in domeniile industriei unde este nevoie de cea mai buna calitate.
 • RAPORT PRET/CALITATE
  Avand un raport foarte bun intre pret si calitate, panza LYNX este atat fiabila, cat si eficienta din puctul de vedere al costurilor.
20 Aug 2019 06:02:11 -- Vizitatori: Avem 7 vizitatori online

Filiale

Rofelix Univers si-a extins activitatea la nivel international prin deschiderea de filiale in pietele cu o puternica industrie de prelucrare a lemnului. Compania are filiale in Rusia si Bulgaria, dar isi desfasoare activitatea si in tari precum Africa de Sud, Sri Lanka , Polonia, Ucraina si Germania.

In acest mod, Rofelix Univers si-a promovat puternic produsele pe pietele cele mai exigente si competitive. Pe celelalte piete colaboram cu parteneri distribuitori pentru a obtine gradul propus de acopeire al pietei.

Astfel, compania are urmatoarele filiale:

ROFELIX UNIVERS LLC
Adresa: 125373, Moscow, Pokhodniy proezd 4 build. 1, Russian Federation
Tel. + 8(926)7583468
E-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

ROFELIX EOOD
Adresa: Ruse, Blv. Bulgaria, nr.18; Ruse County; Bulgaria;
Tel:+40 723 187159
E-mail. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza